Kwalitatieve hekwerken voor uw eigendom

Verhoog de uitstraling en veiligheid van uw terrein met onze kwalitatieve hekwerken. Ontdek ons brede assortiment, van klassiek tot modern design.
hekwerken

Bent u op zoek naar hoogwaardige hekwerken om de uitstraling en veiligheid van uw terrein te verbeteren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden diverse opties voor kwalitatieve hekwerken die perfect aansluiten bij uw behoeften.

Of u nu op zoek bent naar metalen hekwerken, tuinhekken, sierhekwerken of moderne hekwerken, wij hebben een breed assortiment waaruit u kunt kiezen. Daarnaast bieden wij ook hekwerken op maat aan, zodat u een hekwerk kunt krijgen dat perfect past bij uw terrein en persoonlijke voorkeuren.

Niet alleen bieden onze hekwerken een esthetische meerwaarde, maar ze zorgen ook voor verhoogde veiligheid. Vooral onze metalen hekwerken, zoals het dubbelstaafmat hekwerk, zijn zeer stevig en duurzaam.

Als u een klassieke uitstraling wilt, zijn onze sierhekwerken de perfecte keuze. Voor een eigentijdse look bieden we daarnaast moderne hekwerken aan die perfect passen bij moderne ontwerpen.

In de komende secties behandelen we de prijzen van onze hekwerken, evenals informatie over maatwerk, advies, installatie, onderhoud en garantie. We staan altijd voor u klaar om u te helpen bij al uw hekwerkbehoeften.

Een breed assortiment aan hekwerken

Ontdek ons uitgebreide assortiment hekwerken voor iedere situatie. Of u nu op zoek bent naar metalen hekwerken, tuinhekken, sierhekwerken of moderne hekwerken, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Onze hekwerken zijn van hoge kwaliteit en worden met vakmanschap vervaardigd.

Metalen hekwerken

Onze metalen hekwerken zijn een populaire keuze vanwege hun duurzaamheid en robuuste uitstraling. Ze bieden uitstekende beveiliging en kunnen worden aangepast aan de stijl van uw terrein. Of u nu kiest voor een strak en modern design of een meer klassieke look, onze metalen hekwerken zullen uw terrein verrijken.

Tuinhekken

Voor een charmante omheining rondom uw tuin bieden wij diverse tuinhekken aan. Of u nu op zoek bent naar een traditioneel houten tuinhek of een modern metalen ontwerp, wij hebben het juiste tuinhek voor u. Onze tuinhekken zijn niet alleen functioneel, maar geven uw tuin ook een esthetische meerwaarde.

Sierhekwerken

Als u op zoek bent naar een hekwerk met een decoratieve uitstraling, zijn onze sierhekwerken de perfecte keuze. Met gedetailleerde ontwerpen en artistieke elementen voegen onze sierhekwerken een vleugje elegantie toe aan uw terrein. Of u nu een klassiek of modern ontwerp wilt, onze sierhekwerken zijn van uitstekende kwaliteit.

Moderne hekwerken

Voegt u graag een eigentijdse touch toe aan uw terrein? Onze moderne hekwerken zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten op moderne architectuur en design. Met strakke lijnen en minimalistische uitstraling brengen deze hekwerken een moderne esthetiek naar uw terrein.

Wat uw voorkeur ook is, wij hebben het juiste hekwerk voor u. Bekijk ons assortiment en maak uw keuze om uw terrein te verfraaien en te beveiligen.

Hekwerk op maat

Als u specifieke wensen heeft voor uw hekwerk, bieden wij ook hekwerken op maat aan. Met hekwerk op maat kunt u een perfect passend hekwerk creëren dat aansluit bij uw terrein en persoonlijke voorkeuren.

Bij hekwerk op maat heeft u volledige controle over het ontwerp en de specificaties van het hekwerk. U kunt kiezen uit verschillende materialen, zoals hout, metaal, of kunststof, en diverse stijlen, zoals klassiek, modern, of eigentijds.

Wij werken samen met ervaren ontwerpers en vakmensen die uw ideeën en wensen kunnen omzetten in een uniek hekwerk op maat. Of u nu een opvallend entreehek wilt laten maken of uw tuin wilt afrasteren met een stijlvol hekwerk, wij kunnen aan al uw behoeften voldoen.

Het proces van hekwerk op maat begint met een kennismakingsgesprek waarin we uw wensen en eisen bespreken. Vervolgens wordt er een ontwerp gemaakt dat volledig aan uw verwachtingen voldoet. Na goedkeuring van het ontwerp gaan onze vakmensen aan de slag om het hekwerk te fabriceren en te installeren.

Met hekwerk op maat kunt u niet alleen de uitstraling van uw terrein verbeteren, maar ook de veiligheid en privacy vergroten. Daarnaast draagt maatwerk bij aan de waarde en exclusiviteit van uw eigendom.

Voordelen van hekwerk op maat:

 • Perfecte pasvorm voor uw terrein
 • Keuze uit diverse materialen en stijlen
 • Uniek ontwerp dat volledig aan uw wensen voldoet
 • Verhoogde veiligheid en privacy
 • Toename van de waarde en exclusiviteit van uw eigendom

Investeer in een hekwerk op maat en geniet van de vele voordelen die het biedt. Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken en een offerte aan te vragen voor uw eigen unieke hekwerk.

Veiligheid en duurzaamheid

Onze hekwerken bieden niet alleen een esthetische meerwaarde, maar ook een verhoogde veiligheid. Met name onze metalen hekwerken, zoals het dubbelstaafmat hekwerk, zijn zeer stevig en duurzaam.

De veiligheid van uw terrein is van groot belang, en met onze hekwerken kunt u hierop vertrouwen. Onze hekwerken bieden een efficiënte barrière die ongewenste indringers ontmoedigt en de toegang tot uw terrein beperkt. Ze vormen een fysieke afscheiding die het risico op ongewenste situaties vermindert.

metal hekwerk

Onze metalen hekwerken zijn bijzonder geschikt voor locaties waar veiligheid prioriteit heeft. Ze zijn vervaardigd van hoogwaardig metaal dat bestand is tegen extreme weersomstandigheden en langdurige blootstelling aan verschillende externe factoren. Of het nu gaat om een residentieel, commercieel of industrieel terrein, onze metalen hekwerken bieden duurzaamheid en betrouwbaarheid.

“Met onze metalen hekwerken kunt u genieten van gemoedsrust, wetende dat uw eigendom goed beveiligd is.”

Het dubbelstaafmat hekwerk is een populair type metalen hekwerk in Nederland. Het heeft een speciaal ontwerp dat zorgt voor een extra stevige constructie. Het bestaat uit horizontale en verticale staven die met elkaar verbonden zijn, waardoor een solide en betrouwbare omheining ontstaat. Het dubbelstaafmat hekwerk is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende terreinen.

Belangrijkste kenmerken van onze metalen hekwerken:

 • Sterk en duurzaam materiaal
 • Bestand tegen weersinvloeden en roest
 • Verhoogde veiligheid door stevige constructie
 • Flexibiliteit in ontwerp en afmetingen
 • Onderhoudsvriendelijk

Kortom, onze metalen hekwerken bieden een uitstekende combinatie van esthetiek, veiligheid en duurzaamheid. Of u nu op zoek bent naar een hekwerk voor een woning, bedrijfspand of openbaar terrein, wij hebben de oplossing die aan uw behoeften voldoet.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze metalen hekwerken en het dubbelstaafmat hekwerk. Ons team staat klaar om u te adviseren en een passende oplossing te bieden voor uw hekwerkbehoeften.

Type hekwerk Kenmerken
Metalen hekwerk Stevig, duurzaam, weerbestendig
Dubbelstaafmat hekwerk Extra stevige constructie, esthetisch aantrekkelijk

Klassiek design hekwerken

Als u een klassieke uitstraling wilt, bieden onze sierhekwerken de perfecte keuze. Onze sierhekwerken combineren elegantie en functionaliteit, waardoor ze niet alleen uw eigendom beschermen, maar ook een esthetische meerwaarde bieden.

Met onze klassieke design hekwerken kunt u een tijdloze en stijlvolle omheining creëren die past bij elke omgeving. Of u nu een landgoed, tuin, of bedrijfspand wilt omlijsten, onze sierhekwerken voegen een vleugje klassieke schoonheid toe aan uw terrein.

Onze sierhekwerken zijn verkrijgbaar in diverse ontwerpen, waaronder gedetailleerde krullen, verfijnde spijlen en klassieke poorten. U heeft de mogelijkheid om het design te kiezen dat het beste past bij uw persoonlijke smaak en de architectuur van uw gebouw.

Vakmanschap en kwaliteit

Bij het vervaardigen van onze klassieke design hekwerken wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en vakmanschap. Elk detail wordt met zorg afgewerkt om een duurzaam en sterk hekwerk te garanderen. Onze sierhekwerken zijn bestand tegen weersinvloeden en bieden langdurige bescherming en schoonheid.

Hekwerk prijzen

De prijzen van onze klassieke design hekwerken variëren afhankelijk van het gekozen design, de afmetingen en eventuele maatwerkopties. Voor specifieke prijsinformatie en een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen. Ons team staat klaar om u te voorzien van de nodige informatie en advies.

Design Afmetingen Prijsklasse
Krul design 120 cm hoog €500 – €800 per meter
Smeedijzer design 150 cm hoog €600 – €900 per meter
Poort design 180 cm hoog €700 – €1000 per meter

Let op: De genoemde prijzen zijn ter indicatie en kunnen variëren. Voor een exacte prijsopgave kunt u het beste contact met ons opnemen.

Modern design hekwerken

Voor een eigentijdse uitstraling kunt u kiezen voor onze moderne hekwerken. Ons assortiment moderne hekwerken biedt een unieke combinatie van stijlvol design en functionaliteit. Met deze hekwerken creëert u een eigentijdse look voor uw terrein of tuin.

Onze moderne hekwerken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een lange levensduur en minimale onderhoudsvereisten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en afmetingen, waardoor u een hekwerk kunt kiezen dat perfect bij uw persoonlijke smaak en de stijl van uw woning past.

Of u nu op zoek bent naar een strakke, minimalistische uitstraling of juist een hedendaags en speels ontwerp, onze moderne hekwerken zijn beschikbaar in diverse ontwerpen om aan uw specifieke wensen te voldoen. Met hun moderne esthetiek voegen ze een stijlvolle en eigentijdse touch toe aan elk eigendom.

De prijzen van onze moderne hekwerken variëren afhankelijk van het gekozen design, de afmetingen en de gebruikte materialen. Voor een gedetailleerd overzicht van onze hekwerk prijzen kunt u contact met ons opnemen of een offerte aanvragen. Ons team staat voor u klaar om u verder te helpen bij het kiezen van het perfecte moderne hekwerk voor uw eigendom.

Prijsinformatie en offertes

In deze sectie gaan we dieper in op de prijzen van onze hekwerken. We bespreken de factoren die van invloed zijn op de prijs en hoe u een offerte kunt aanvragen voor het hekwerk van uw keuze.

De prijs van een hekwerk kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Een van de belangrijkste factoren die de prijs beïnvloeden, is het type hekwerk dat u kiest. Metalen hekwerken kunnen bijvoorbeeld duurder zijn dan tuinhekken, vanwege de materialen en de complexiteit van het ontwerp. Daarnaast speelt ook de grootte van het hekwerk een rol. Hoe groter de oppervlakte die moet worden omheind, hoe hoger de prijs.

Het is belangrijk om te weten dat hekwerk op maat vaak iets duurder is dan standaard hekwerken. Het fabricageproces voor maatwerk vergt meer tijd en vakmanschap, wat de prijs kan beïnvloeden. Echter, een hekwerk op maat biedt vaak wel meer flexibiliteit en kan perfect aansluiten op uw specifieke wensen en behoeften.

Voor een nauwkeurige prijsopgave raden wij u aan om een offerte aan te vragen. U kunt dit doen door contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze website of telefonisch. Zorg ervoor dat u duidelijk aangeeft wat voor soort hekwerk u wenst en wat de exacte afmetingen zijn. Op basis van deze informatie kunnen wij een prijsopgave voor u opstellen.

Vraag een offerte aan

Het aanvragen van een offerte is eenvoudig en vrijblijvend. Het stelt u in staat om een beter beeld te krijgen van de kosten en onze mogelijkheden voor uw hekwerk. U kunt online het offerteformulier invullen en alle relevante gegevens verstrekken. Heeft u nog vragen of speciale verzoeken? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

hekwerk prijzen

Wij streven ernaar om onze klanten transparante en eerlijke prijzen te bieden voor onze hekwerken. We begrijpen dat budget een belangrijke overweging is bij het maken van uw keuze. Daarom zullen we ons best doen om een hekwerk te vinden dat past binnen uw budget, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en veiligheid.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat. Ons professionele team staat voor u klaar om u te helpen bij het realiseren van uw hekwerkproject.

Advies en installatie

Bij de aanschaf van hekwerken bieden wij niet alleen hoogwaardige producten, maar ook professioneel advies om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Onze ervaren experts staan klaar om u te adviseren over het meest geschikte hekwerk voor uw specifieke situatie.

Of u nu op zoek bent naar hekwerken voor uw woning, bedrijfspand of terrein, we begrijpen dat elk project uniek is. Daarom bieden wij ook hekwerk op maat aan, zodat u een oplossing krijgt die perfect past bij uw terrein, stijl en functionele behoeften.

Onze installatieservices zorgen ervoor dat uw hekwerk op de juiste manier wordt geplaatst. Onze ervaren monteurs nemen het hele installatieproces uit handen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de technische aspecten. We zorgen voor een vakkundige en veilige installatie, zodat u kunt genieten van uw nieuwe hekwerk zonder gedoe.

Profiteer van onze voordelen:

 • Deskundig advies op maat voor uw specifieke behoeften
 • Hekwerken op maat die perfect passen bij uw terrein en stijl
 • Professionele installatieservices voor een vakkundige en veilige plaatsing
 • Hoogwaardige producten die duurzaamheid en veiligheid garanderen

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze hekwerken en installatieservices. Ons team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen bij het realiseren van uw hekwerkproject.

Hekwerken Advies Installatie
Hekwerk op maat Professioneel advies afgestemd op uw behoeften Vakkundige en veilige installatie
Kant-en-klare hekwerken Gedetailleerd advies over de verschillende opties Professionele installatieservices beschikbaar
Veiligheid en duurzaamheid Advies over de beste hekwerken voor optimale veiligheid en duurzaamheid Deskundige installatie voor een stevig en betrouwbaar resultaat

Onderhoud en garantie

Om uw hekwerk in optimale staat te houden, is regelmatig onderhoud belangrijk. Het juiste onderhoud verlengt niet alleen de levensduur van uw hekwerk, maar zorgt er ook voor dat het er altijd mooi en verzorgd uitziet.

Wanneer u kiest voor onze duurzame hekwerken, kunt u ervan uitgaan dat deze zijn ontworpen en vervaardigd met een focus op langdurige kwaliteit. Onze hekwerken zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals gegalvaniseerd staal of aluminium.

Voor het onderhoud van uw hekwerk raden we het volgende aan:

 1. Maak regelmatig uw hekwerk schoon: Verwijder vuil, bladeren en ander vuil van uw hekwerk met een zachte borstel en water. Vermijd het gebruik van schurende schoonmaakmiddelen of materialen die krassen kunnen veroorzaken.
 2. Controleer regelmatig de bevestigingen en constructie: Controleer of alle bouten en moeren stevig vastzitten en of er geen tekenen zijn van beschadigingen aan de constructie. Indien nodig kunt u losse bevestigingen aandraaien of beschadigde onderdelen vervangen.
 3. Behandel eventuele roestplekken snel: Mocht u roestplekken opmerken, behandel deze dan zo snel mogelijk. Schuur de roestplekken voorzichtig weg en breng een beschermende verflaag of anti-roestmiddel aan.

Bij de aanschaf van een hekwerk ontvangt u tevens garantie op de kwaliteit en duurzaamheid. Onze garantievoorwaarden verschillen per type hekwerk, maar bieden over het algemeen dekking tegen fabricagefouten en voortijdige slijtage.

Indien u vragen heeft over het onderhoud van uw hekwerk of garantievoorwaarden, staat ons team klaar om u verder te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over onze hoogwaardige hekwerken, of om een afspraak te maken voor een hekwerk op maat, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Ons ervaren team staat klaar om u verder te helpen met al uw hekwerkbehoeften.

Wij begrijpen dat elk terrein uniek is en dat u specifieke eisen en wensen heeft. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen voor hekwerken aan. Of u nu een hekwerk nodig heeft voor uw bedrijfsterrein, tuin of woning, wij kunnen het perfecte hekwerk op maat voor u creëren.

Neem vandaag nog contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij streven ernaar om u een uitstekende service te bieden en u te voorzien van een hekwerk dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Tuincentrum123.nl
Logo